2015-10-07 21:58

2015-10-07 21:58

Årets gasellvinnare

VÄRMLAND: Vinst för andra året i rad

Hammaröföretaget Klimat- och VVS-teknik i Värmland är länets snabbast växande företag.

Det visar affärstidningen Dagen industris Gasellundersökning som i år genomförs för sextonde året i rad. Företaget vann även förra året. De har de senaste tre åren ökat omsättningen med 1 063 procent till 49 miljoner kronor och har i dag 35 anställda. På bilden är ägarna Anders Torehammar, Eric Salomonsson och Rolf Bryntesson.

Det visar affärstidningen Dagen industris Gasellundersökning som i år genomförs för sextonde året i rad. Företaget vann även förra året. De har de senaste tre åren ökat omsättningen med 1 063 procent till 49 miljoner kronor och har i dag 35 anställda. På bilden är ägarna Anders Torehammar, Eric Salomonsson och Rolf Bryntesson.