2015-09-15 17:21

2015-09-15 21:14

Rädda barnen mobiliserar för Världens barn

VÄRMLAND

Mellan den 21 september och 4 oktober pågår kampanjen Världens barn.

Det hela avslutas med en tv-sänd gala, men dess för innan kommer pengar att samlas in på olika sätt runt om i landet.

I Värmland blir det bland annat insamling på gospelfestivalen i Fagerås och Västvärmland med Östervallskog Västra Fågelvik och Blomskog i spetsen kommer knacka dörr i varje hushåll. Den 1 oktober sänder Radio Värmland programmet Saras Café på Bergvik där bland andra Maria och Robert Wells samt Björn Starrin deltar.

– Den största flyktingkatastrofen äger rum och vi blir påminda om att vi behöver vara med och hjälpa för att vi skall få en bättre värld och då inte minst för barnen, skriver Världens barn i ett pressmeddelande.

Det hela avslutas med en tv-sänd gala, men dess för innan kommer pengar att samlas in på olika sätt runt om i landet.

I Värmland blir det bland annat insamling på gospelfestivalen i Fagerås och Västvärmland med Östervallskog Västra Fågelvik och Blomskog i spetsen kommer knacka dörr i varje hushåll. Den 1 oktober sänder Radio Värmland programmet Saras Café på Bergvik där bland andra Maria och Robert Wells samt Björn Starrin deltar.

– Den största flyktingkatastrofen äger rum och vi blir påminda om att vi behöver vara med och hjälpa för att vi skall få en bättre värld och då inte minst för barnen, skriver Världens barn i ett pressmeddelande.