2015-07-19 20:31

2015-07-19 20:31

Larm om sextrakasserier inom Samhall

VÄRMLAND

En person i arbetsledande ställning på Samhall i östra Värmland ska ha utsatt åtminstone en av de anställda för upprepade sexuella trakasserier och kränkande särbehandling. Det framkommer i en skrivelse som flera skyddsombud på fackförbundet Kommunal har skickat till Arbetsmiljöverket. Man menar också att företagets diskrimineringsplan bör följas upp och att en handlingsplan behöver tas fram.

En person i arbetsledande ställning på Samhall i östra Värmland ska ha utsatt åtminstone en av de anställda för upprepade sexuella trakasserier och kränkande särbehandling. Det framkommer i en skrivelse som flera skyddsombud på fackförbundet Kommunal har skickat till Arbetsmiljöverket. Man menar också att företagets diskrimineringsplan bör följas upp och att en handlingsplan behöver tas fram.