2015-07-07 17:37

2015-07-07 17:37

Digital begravningsbyrå till Värmland

DIGITALISERING

Den digitala begravningsbyrån Lavendla erbjuder nu tjänster även i Värmland.

Att planera en begravning kräver idag ofta mycket tid och energi, och inte blir det lättare av att man befinner sig i stor sorg. Kan man däremot planera begravningen hemifrån, i sin egen takt, blir processen betydligt enklare och kostnaderna kan sänkas avsevärt, skriver den digitala begravningsbyrån Lavendla i ett pressmeddelande.

– Vi är övertygade om att Värmlandsborna är digitala nog att se mervärdet i Lavendla, säger företagets VD Jakob Nordström.

Den digitala begravningsbyrån Lavendla erbjuder nu tjänster även i Värmland.

Att planera en begravning kräver idag ofta mycket tid och energi, och inte blir det lättare av att man befinner sig i stor sorg. Kan man däremot planera begravningen hemifrån, i sin egen takt, blir processen betydligt enklare och kostnaderna kan sänkas avsevärt, skriver den digitala begravningsbyrån Lavendla i ett pressmeddelande.

– Vi är övertygade om att Värmlandsborna är digitala nog att se mervärdet i Lavendla, säger företagets VD Jakob Nordström.