2015-04-08 08:42

2015-04-08 16:15

Strömlöst i Hagfors och Östra Fågelvik

HAGFORS

(UPPDATERAD) Ett strömavbrott inträffade i Hagfors med omnejd under onsdagen. Totalt var drygt 320 abonneter drabbade.

Vid klockan 14.00 meddelade Fortum att det i stort sett alla i området kring Hagfors, Filipstad och Nordmark fått tillbaka sin ström. Kvar återstod 13 stycken som väntades få tillbaka sin ström senast klockan 16.00.

Även i Östra Fågelvik blev några av Forutms kunder utan ström under onsdagen. Det handlade om drygt 360 hushåll som tillfälligt var utan ström. Vid 16-tiden meddelade Fortum att det strömavbrottet var åtgärdat.


För mer information gå in på fortum.se

Vid klockan 14.00 meddelade Fortum att det i stort sett alla i området kring Hagfors, Filipstad och Nordmark fått tillbaka sin ström. Kvar återstod 13 stycken som väntades få tillbaka sin ström senast klockan 16.00.

Även i Östra Fågelvik blev några av Forutms kunder utan ström under onsdagen. Det handlade om drygt 360 hushåll som tillfälligt var utan ström. Vid 16-tiden meddelade Fortum att det strömavbrottet var åtgärdat.


För mer information gå in på fortum.se