2015-03-30 11:47

2015-03-30 11:49

Larsson ny ordförande för Folkpartiet i Värmland

VÄRMLAND

Före detta riksdagsledamoten Nina Larsson valdes i helgen till ny ordförande för Folkpartiet i Värmland. Eric Hesselius, Kristinehamn, valdes till ny vice ordförande.

Det var under helgens årsmöte i Hagfors som den nya ledarduon i toppen för Folkpartiet i Värmland valdes.

- Jag ser fram emot att hugga tag i de stora utmaningar vi står inför. Det behövs ett starkt liberalt parti i Värmland som lyfter fram de många möjligheter Värmland innehar och skippar offerkoftan. Utan att för den saken skull blunda för problemen säger Nina Larsson i ett pressmeddelande.

Det var under helgens årsmöte i Hagfors som den nya ledarduon i toppen för Folkpartiet i Värmland valdes.

- Jag ser fram emot att hugga tag i de stora utmaningar vi står inför. Det behövs ett starkt liberalt parti i Värmland som lyfter fram de många möjligheter Värmland innehar och skippar offerkoftan. Utan att för den saken skull blunda för problemen säger Nina Larsson i ett pressmeddelande.