2015-02-25 17:00

2015-02-25 17:00

Anställd avstängd

VÄRMLAND

En anställd på ett gruppboende i Värmland blev avstängd från jobbet efter en händelse som anmäldes till Ivo, Inspektionen för vård och omsorg.

Den anställde gav en av de boende vatten på ett vårdslöst och ovärdigt sätt. Den övriga personalen vittnar om att samma sak hänt tidigare, men att de inte vågat säga ifrån eller anmäla sin arbetskamrat. Ivo förklarar sig nu nöjd med att kommunen utrett och dokumenterat händelsen och vidtagit åtgärder för att samma ska inte ska inträffa igen.

 

Den anställde gav en av de boende vatten på ett vårdslöst och ovärdigt sätt. Den övriga personalen vittnar om att samma sak hänt tidigare, men att de inte vågat säga ifrån eller anmäla sin arbetskamrat. Ivo förklarar sig nu nöjd med att kommunen utrett och dokumenterat händelsen och vidtagit åtgärder för att samma ska inte ska inträffa igen.