2015-02-08 16:25

2015-02-08 16:31

Liga häktas efter fler inbrott

VÄRMLAND

Ytterligare villainbrott runt om i Värmland kan komma att knytas till de nio gripna i den utländska liga som står för den senaste inbrottsvågen.

– Vi har anmälningar om grov stöld i en villa i Slottsbron och en i Forshaga i onsdags samt en i Edsvalla i torsdags. Villaägarna saknar digitalkamera, dator, tv-apparat, kontanter och smycken till ett värde av tiotusentals kronor. Detta är ärenden som ingår i den utredning mot de anhållna, säger Christer Stöllman på krimjouren i Värmland.

Sex av de anhållna i stöldligan har begärts häktade under helgen. Ytterligare två kommer begäras häktade på måndagen.

– När det kommer skov av villainbrott är vi väldigt tacksamma att allmänheten hör av sig med tips så att vi kan genomföra den typ av gripanden som vi gjorde i torsdags. Vi har stort hopp om att klara upp denna våg så fortsätt höra av er på 11414 om ni ser något skumt, uppmanar Christer Stöllman allmänheten.

– Vi har anmälningar om grov stöld i en villa i Slottsbron och en i Forshaga i onsdags samt en i Edsvalla i torsdags. Villaägarna saknar digitalkamera, dator, tv-apparat, kontanter och smycken till ett värde av tiotusentals kronor. Detta är ärenden som ingår i den utredning mot de anhållna, säger Christer Stöllman på krimjouren i Värmland.

Sex av de anhållna i stöldligan har begärts häktade under helgen. Ytterligare två kommer begäras häktade på måndagen.

– När det kommer skov av villainbrott är vi väldigt tacksamma att allmänheten hör av sig med tips så att vi kan genomföra den typ av gripanden som vi gjorde i torsdags. Vi har stort hopp om att klara upp denna våg så fortsätt höra av er på 11414 om ni ser något skumt, uppmanar Christer Stöllman allmänheten.