2014-02-17 11:17

2015-04-10 15:15

Inte bara politik när Annalena Hultman bloggar

BLOGG

Annalena Hultman har ett förflutet som vd för Handelskammaren i Värmland. Nu siktar hon på en plats i riksdagen för Moderaterna – och är ny bloggare på nwt.se.

– Jag kommer att blogga om min resa till riksdagen och hur man får 1700 värmlänningar att sätta ett kryss framför mitt namn på valdagen. Visst kommer jag skriva om politik men jag kommer också skriva om min resa till ett indiskt ashram och min träning för att klara en mara i maj.

Vem är Annalena Hultman?

– Jag är lantlollan från Hisingen utanför Göteborg, som jobbat tio år i Stockholms finansvärld och sedan tjugo år är värmlänning. Gift med Kalle och vi har två tonåringar, Gabriel och Teresia. Med nyvaket intresse för politik kandiderar jag för nya Moderaterna till riksdagen i höst. Jag är kristen och hämtar energi från pilgrimsvandringar och retreat. Jag är målfokuserad och gillar utmaningar. Ser förändringar som möjligheter och fokuserar på det roliga i livet.

Vad hoppas du att bloggen ska ge dig? Och dina läsare?

– Jag hoppas att många värmlänningar ska vilja lära känna mig via bloggen. Jag hoppas på en dialog med mina läsare. Och att jag i september skapat förtroende för mig som person så många vill kryssa in mig i riksdagen.

Berätta något intressant om dig som vi inte vet!

– Jag är öppen som en bok så hemligheter har jag inte så många. Men något som inte alla vet är kanske att jag förra sommaren gick 65 mil mellan Oslo och Trondheim på knappt tre veckor. Det regnade alla dagar utom två.

Bloggen hittar du här.

– Jag kommer att blogga om min resa till riksdagen och hur man får 1700 värmlänningar att sätta ett kryss framför mitt namn på valdagen. Visst kommer jag skriva om politik men jag kommer också skriva om min resa till ett indiskt ashram och min träning för att klara en mara i maj.

Vem är Annalena Hultman?

– Jag är lantlollan från Hisingen utanför Göteborg, som jobbat tio år i Stockholms finansvärld och sedan tjugo år är värmlänning. Gift med Kalle och vi har två tonåringar, Gabriel och Teresia. Med nyvaket intresse för politik kandiderar jag för nya Moderaterna till riksdagen i höst. Jag är kristen och hämtar energi från pilgrimsvandringar och retreat. Jag är målfokuserad och gillar utmaningar. Ser förändringar som möjligheter och fokuserar på det roliga i livet.

Vad hoppas du att bloggen ska ge dig? Och dina läsare?

– Jag hoppas att många värmlänningar ska vilja lära känna mig via bloggen. Jag hoppas på en dialog med mina läsare. Och att jag i september skapat förtroende för mig som person så många vill kryssa in mig i riksdagen.

Berätta något intressant om dig som vi inte vet!

– Jag är öppen som en bok så hemligheter har jag inte så många. Men något som inte alla vet är kanske att jag förra sommaren gick 65 mil mellan Oslo och Trondheim på knappt tre veckor. Det regnade alla dagar utom två.

Bloggen hittar du här.

null
null
null