2018-09-16 15:51

2018-09-16 15:51

Motorcyklar och däck stals

TORSBY

Under söndagen upptäcktes ett inbrott i en verkstad i Torsby. Enligt polisen ska flera motorcyklar och däck har stulits.

En polispatrull skickades dit under söndagen för att leta spår på platsen inför en eventuell teknisk undersökning.

En polispatrull skickades dit under söndagen för att leta spår på platsen inför en eventuell teknisk undersökning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.