2018-07-08 09:27

2018-07-08 09:29

Ny miljonvinst till Torsby

TORSBY

Tre personer belönas med drygt två miljoner kronor vardera efter lördagens Lottodragning i Sommarkrysset. En av raderna lämnades in i Ambjörby, Torsby kommun.

Det är den andra miljonvinsten på en vecka som hamnar i Torsby. Vinstraden är värd totalt 2 032 884 kronor.

De två övriga raderna lämnades in i Boden och Malmö.

– Mobilen är laddad och det ska bli väldigt roligt att få gratulera vinnarna. Efter Sveriges förlust mot England har vi nog ett par vinnare här som glömmer matchen fort, säger Victor Kalda, vinnarkommunikatör på Svenska Spel, i ett pressmeddelande.

Det är den andra miljonvinsten på en vecka som hamnar i Torsby. Vinstraden är värd totalt 2 032 884 kronor.

De två övriga raderna lämnades in i Boden och Malmö.

– Mobilen är laddad och det ska bli väldigt roligt att få gratulera vinnarna. Efter Sveriges förlust mot England har vi nog ett par vinnare här som glömmer matchen fort, säger Victor Kalda, vinnarkommunikatör på Svenska Spel, i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.