2018-07-01 06:23

2018-07-25 12:45

Lottorad inlämnad i Torsby gav fem miljoner

TORSBY/STOCKHOLM

5 091 421 kronor – så mycket gav en Lottorad inlämnad i Torsby vid lördagens dragning i Sommarkrysset på Gröna Lund i Stockholm.

– Det ska bli roligt att slå en signal till Värmland och gratulera till juni månads sista mångmiljonvinst på Lotto. Men det är semestertider och erfarenheten säger att det alltid är lite svårare att få tag på våra vinnare då. Dessutom är ju spelet inlämnat online, så det kan ju handla om någon som är på resande fot, säger Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson.

Totalt fanns tre rätta rader i jackpot på Lotto 1 som tillsammans fick dela på cirka 15 miljoner riksdaler.

Spelet i Torsby Kommun var inlämnat online och insatsen låg på 92 kronor.

Lördagens miljonvinst är Värmlands femte hittills i år och den högsta sett till vinstvärdet.

Den rätta raden: 1-4-8-10-15-19-20

– Det ska bli roligt att slå en signal till Värmland och gratulera till juni månads sista mångmiljonvinst på Lotto. Men det är semestertider och erfarenheten säger att det alltid är lite svårare att få tag på våra vinnare då. Dessutom är ju spelet inlämnat online, så det kan ju handla om någon som är på resande fot, säger Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson.

Totalt fanns tre rätta rader i jackpot på Lotto 1 som tillsammans fick dela på cirka 15 miljoner riksdaler.

Spelet i Torsby Kommun var inlämnat online och insatsen låg på 92 kronor.

Lördagens miljonvinst är Värmlands femte hittills i år och den högsta sett till vinstvärdet.

Den rätta raden: 1-4-8-10-15-19-20

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.