2018-06-15 09:08

2018-06-15 09:08

Hon gav bästa preppertipset

TORSBY: Betonar vikten av ansvar

Torsby kommun har anordnat en tävling, där de som ville fick skicka in sina bästa tips på krisförberedelse, så kallad prepping.
Vinnare blev Anna Larsson från Sysslebäck, men numer boende i Molkom.

Hennes viktigaste tips är att man ska läsa på och vara beredd att ta ansvar för sig själv och för andra. Hon tipsade också bland annat om att det är bra att ha torra matvaror, element som drivs av annat än el och att ha en mobilladdare till bilen.

Förstapriset består av ett stormkök.

Hennes viktigaste tips är att man ska läsa på och vara beredd att ta ansvar för sig själv och för andra. Hon tipsade också bland annat om att det är bra att ha torra matvaror, element som drivs av annat än el och att ha en mobilladdare till bilen.

Förstapriset består av ett stormkök.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.