2018-05-01 18:12

2018-05-01 18:12

Premiärtal

TORSBY: Trygghet och engagemang i fokus

Shkar Hashmi, SSU Värmland gjorde sitt premiärtal på första maj i Torsby.

I fokus fanns trygghet för unga, kollektivtrafik och sommarjobb samt vikten av engagemang inom politiken. Torsbys kommunalråd Ann-Katrin Järåsen talade bland annat om trygghet, boende och betydelsen av att skapa fler arbetstillfällen för nyanlända.

I fokus fanns trygghet för unga, kollektivtrafik och sommarjobb samt vikten av engagemang inom politiken. Torsbys kommunalråd Ann-Katrin Järåsen talade bland annat om trygghet, boende och betydelsen av att skapa fler arbetstillfällen för nyanlända.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.