2018-02-09 15:10

2018-02-09 15:10

Rallyfesten startar

TORSBY

Serviceplatsen är under uppbyggnad på flygplatsen och på lördag startar rallyfesten i Torsby.

Med start klockan tio lockar butikerna med diverse rallyerbjudanden och på Gamla Torget visas såväl el- som bensindrivna fordon. På biografen Stjärnan är det gratis inträde och visning av olika barnfilmer med motortema, men också klassiska rally- och rallycrossfilmer från 1980-talet producerade av Sebrafilm. Dessutom arrangeras en rallybingopromenad med start och mål vid Turistbyrån.

Med start klockan tio lockar butikerna med diverse rallyerbjudanden och på Gamla Torget visas såväl el- som bensindrivna fordon. På biografen Stjärnan är det gratis inträde och visning av olika barnfilmer med motortema, men också klassiska rally- och rallycrossfilmer från 1980-talet producerade av Sebrafilm. Dessutom arrangeras en rallybingopromenad med start och mål vid Turistbyrån.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.