2017-12-07 15:52

2017-12-07 15:52

Fräck guldtjuv

TORSBY

Sju guldkedjor till ett värde av 25–30 000 kronor stals förra fredagen från Lundins guldsmedsaffär i Torsby.

En man hade vid 15.30-tiden kommit in i butiken och ställt frågor om olika smycken samt fotograferat och sedan pratat i telefon. Personalen tyckte att mannens beteende var märkligt och försökte hålla extra koll på honom, men i samband med att en annan kund kom in i butiken lyckades han på något sätt plocka åt sig guldkedjorna ur en låst monter.

En man hade vid 15.30-tiden kommit in i butiken och ställt frågor om olika smycken samt fotograferat och sedan pratat i telefon. Personalen tyckte att mannens beteende var märkligt och försökte hålla extra koll på honom, men i samband med att en annan kund kom in i butiken lyckades han på något sätt plocka åt sig guldkedjorna ur en låst monter.