2017-12-07 15:52

2017-12-07 15:52

Fräck guldtjuv

TORSBY

Sju guldkedjor till ett värde av 25–30 000 kronor stals förra fredagen från Lundins guldsmedsaffär i Torsby.

En man hade vid 15.30-tiden kommit in i butiken och ställt frågor om olika smycken samt fotograferat och sedan pratat i telefon. Personalen tyckte att mannens beteende var märkligt och försökte hålla extra koll på honom, men i samband med att en annan kund kom in i butiken lyckades han på något sätt plocka åt sig guldkedjorna ur en låst monter.

En man hade vid 15.30-tiden kommit in i butiken och ställt frågor om olika smycken samt fotograferat och sedan pratat i telefon. Personalen tyckte att mannens beteende var märkligt och försökte hålla extra koll på honom, men i samband med att en annan kund kom in i butiken lyckades han på något sätt plocka åt sig guldkedjorna ur en låst monter.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.