2017-11-10 13:20

2017-11-10 13:20

Skidor till kaffet

TORSBY

På tisdag arrangerar Värmlands idrottshistoriska sällskap en träff på biblioteket i Torsby under rubriken Skidor till kaffet.

Samtalen och diskussionerna kommer att kretsa kring Stjerneskolans skidgymnasium och inleds klockan 14. Träffen inleds av Håkan Halstensson, bland de inbjudna gästerna finns bland andra Arne Vannevik. Per-Åke Yttergård, Inge Wadman, Alf Brorson, Anders Larsson och Thomas Stjerndorff, alla med anknytning till det framgångsrika skidgymnasiet.

Samtalen och diskussionerna kommer att kretsa kring Stjerneskolans skidgymnasium och inleds klockan 14. Träffen inleds av Håkan Halstensson, bland de inbjudna gästerna finns bland andra Arne Vannevik. Per-Åke Yttergård, Inge Wadman, Alf Brorson, Anders Larsson och Thomas Stjerndorff, alla med anknytning till det framgångsrika skidgymnasiet.