2017-09-26 05:14

2017-09-26 08:55

Drog loss entrégaller med fordon

TORSBY

Elektronikbutiken Euronics utsattes för ett inbrott under natten till tisdagen där man ska ha använt ett fordon.

– Någon kopplade på en kätting till gallret på entrén, slet loss gallret och länsade affären på mobiltelefoner och datorer, säger Kenneth Johannesson, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Hur mycket som stals är oklart tidigt på tisdagsmorgonen.

Det var strax före klockan 01.30 som inbrottslarmet gick. Väktare åkte till platsen och ska ha varit där på fem minuter, enligt polisen som misstänker att ett större fordon använts och att det är flera personer som ligger bakom stölden.

– Någon har sett en bil lämna ut mot Europaväg 45, men det är stora avstånd där i skogen så vi har inte sett något, säger Johannesson.

Brottsplatsen har spärrats av för en teknisk undersökning. Ingen person har gripits.

– Någon kopplade på en kätting till gallret på entrén, slet loss gallret och länsade affären på mobiltelefoner och datorer, säger Kenneth Johannesson, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen.

Hur mycket som stals är oklart tidigt på tisdagsmorgonen.

Det var strax före klockan 01.30 som inbrottslarmet gick. Väktare åkte till platsen och ska ha varit där på fem minuter, enligt polisen som misstänker att ett större fordon använts och att det är flera personer som ligger bakom stölden.

– Någon har sett en bil lämna ut mot Europaväg 45, men det är stora avstånd där i skogen så vi har inte sett något, säger Johannesson.

Brottsplatsen har spärrats av för en teknisk undersökning. Ingen person har gripits.