2017-09-11 13:39

2017-09-11 13:39

Veteranmotordag

BJÄLVERUD

Efter förra årets premiärsuccé arrangeras åter en veteranmotordag vid bygdegården i Bjälverud mellan Torsby och Sunne. Klockan 11–15 på lördag ska gärdena runt bygdegården fyllas av äldre tiders jord- och skogsbruksmaskiner samt lastbilar, traktorer, bilar, motorcyklar och mopeder. Det blir också uppvisning av äldre arbetsmaskiner i drift. Inne i bygdegården visas fotografier, film och modellbilar. Dagen avslutas med en fordonskortege genom byn.

Efter förra årets premiärsuccé arrangeras åter en veteranmotordag vid bygdegården i Bjälverud mellan Torsby och Sunne. Klockan 11–15 på lördag ska gärdena runt bygdegården fyllas av äldre tiders jord- och skogsbruksmaskiner samt lastbilar, traktorer, bilar, motorcyklar och mopeder. Det blir också uppvisning av äldre arbetsmaskiner i drift. Inne i bygdegården visas fotografier, film och modellbilar. Dagen avslutas med en fordonskortege genom byn.