2017-07-02 19:55

2017-07-02 19:55

Personbil krockade med buss

SYSSLEBÄCK

En trafikolycka inträffade på riksväg 62 strax före klockan 19 på söndagskvällen.

Det var en personbil som krockade med en buss i höjd med Gunneby utanför Sysslebäck. Enligt polisen ska ingen ha skadats allvarligt - men föraren av personbilen, en kvinna, ska ha fått glassplitter i ansiktet. Hon fick föras till sjukhus med ambulans för kontroll.

Under räddningsarbetet stängdes ett av körfälten av enligt Trafikverket.

 

Det var en personbil som krockade med en buss i höjd med Gunneby utanför Sysslebäck. Enligt polisen ska ingen ha skadats allvarligt - men föraren av personbilen, en kvinna, ska ha fått glassplitter i ansiktet. Hon fick föras till sjukhus med ambulans för kontroll.

Under räddningsarbetet stängdes ett av körfälten av enligt Trafikverket.