2017-06-12 17:28

2017-06-12 17:28

Torsbyduo tog hem UF-pris

TORSBY

Safe Sound UF som drivs av Nora Nilsson och Ida Juhlin från Stjerneskolan vann förstapriset i UF-tävlingen Värmlands bästa årsredovisning.

Priset delades ut av redovisningsbyrån KPMG. ”Man har en proffsig struktur, relevanta nyckeltal, jämförelsetal och bokslutskommentarer.” lyder delar av motiveringen. Företaget säljer vattentäta hötalare med Bluetooth-funktion. På andra plats kom Always Protected UF, även de från Stjerneskolan.

Priset delades ut av redovisningsbyrån KPMG. ”Man har en proffsig struktur, relevanta nyckeltal, jämförelsetal och bokslutskommentarer.” lyder delar av motiveringen. Företaget säljer vattentäta hötalare med Bluetooth-funktion. På andra plats kom Always Protected UF, även de från Stjerneskolan.