2017-04-10 14:19

2017-04-10 14:19

Nöjd fastighetsägare

TORSBY: Tror på fler etableringar

Thomas Hansen är fastighetsägaren och entreprenören bakom det nya handelsområdet i Torsby.
Han tror att fler kedjor kommer att vilja bygga butiker på orten.

Thomas Hansen beskriver det som projektets bästa stund när han butikerna öppnar dörrarna och kön av förväntansfulla ringlar sig lång utanför Dollarstore.

– Att vi nu öppnat portarna leder till ett ökat intresset från andra kedjor att satsa i Torsby. När vi byggde Dollarstore och Ica i Säffle sa vi att det nog skulle bli fler butiker där, vilket det blivit, och jag tror att vi kommer att se samma utveckling här, säger Thomas Hansen.

Hansen är också involverad i planer om bygge ett handelsområde intill Lidl i Hagfors. Fastigheten väntas bli av ungefär samma storlek som den i Torsby, men vilka kedjor som tänkt satsa där vill han inte avslöja.

– Inte än, men förhoppningsvis kan det snart bli offentligt. Det är en detaljplan som måste ändras innan vi kan göra planerna helt konkreta, säger han.

Thomas Hansen beskriver det som projektets bästa stund när han butikerna öppnar dörrarna och kön av förväntansfulla ringlar sig lång utanför Dollarstore.

– Att vi nu öppnat portarna leder till ett ökat intresset från andra kedjor att satsa i Torsby. När vi byggde Dollarstore och Ica i Säffle sa vi att det nog skulle bli fler butiker där, vilket det blivit, och jag tror att vi kommer att se samma utveckling här, säger Thomas Hansen.

Hansen är också involverad i planer om bygge ett handelsområde intill Lidl i Hagfors. Fastigheten väntas bli av ungefär samma storlek som den i Torsby, men vilka kedjor som tänkt satsa där vill han inte avslöja.

– Inte än, men förhoppningsvis kan det snart bli offentligt. Det är en detaljplan som måste ändras innan vi kan göra planerna helt konkreta, säger han.