2017-03-12 13:49

2017-03-12 13:49

Byggnad brann i Vitsand

TORSBY

Klockan 7.30 på söndagsmorgonen larmades räddningstjänsten om en brand i en byggnad i en stugby i Vitsand som tidigare varit flyktingboende.

När räddningstjänsten kom till platsen var byggnaden övertänd och kunde inte räddas. Det fanns ingen större risk för spridning och byggnaden fick brinna ned under övervakning av räddningstjänsten. Byggnaden var uthyrd till en privatperson men denne var bortrest och ingen annan kom till skada i branden. Vad som orsakade branden är okänt.

När räddningstjänsten kom till platsen var byggnaden övertänd och kunde inte räddas. Det fanns ingen större risk för spridning och byggnaden fick brinna ned under övervakning av räddningstjänsten. Byggnaden var uthyrd till en privatperson men denne var bortrest och ingen annan kom till skada i branden. Vad som orsakade branden är okänt.