2016-09-09 09:45

2016-09-09 10:10

Släp med timmer välte

TORSBY

En timmerbil var på fredagsförmiddagen på väg mot Torsby när släpet kom ner i diket och drygt 30 kubikmeter timmer föll av.

– De håller på att lasta upp timmern på en ny lastbil nu. Räddningstjänsten hjälper till med trafikdirigering, det är ganska intensiv trafik i perioder, säger Johan Westh, räddningsledare hos räddningstjänsten i Torsby.

Lastbilen körde på Östmarksvägen i riktning mot Torsby när släpet skar ner i diket. All timmer föll ur men lastbilen och släpet lyckades föraren få upp på vägen igen.

Olyckan skedde strax innan 08 på fredagsmorgonen i höjd med Rådom.

– De håller på att lasta upp timmern på en ny lastbil nu. Räddningstjänsten hjälper till med trafikdirigering, det är ganska intensiv trafik i perioder, säger Johan Westh, räddningsledare hos räddningstjänsten i Torsby.

Lastbilen körde på Östmarksvägen i riktning mot Torsby när släpet skar ner i diket. All timmer föll ur men lastbilen och släpet lyckades föraren få upp på vägen igen.

Olyckan skedde strax innan 08 på fredagsmorgonen i höjd med Rådom.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Till händelsekartan