2016-07-03 15:56

2016-07-03 15:57

Lugnt och publikrekord i Höljes

HÖLJES

Rallyhelgen i Höljes har inneburit både mer personer och mer alkohol i omlopp än vanligt, men polisen rapporterar att helgen har varit lugn.

Trots en del fylleri har helgen till största del varit lugn. Natten till söndagen omhändertogs ungefär sju personer, på grund av berusning. Några misshandelsanmälningar har även inkommit, men polisen anser ändå att helgen har varit lugn.

Totalt har 44 400 åskådare deltagit i helgens motorfest i norra Värmland. Det betyder att den förra toppnoteringen 39 800, som sattes i fjol, passeras med drygt 5 000.

 

 

Trots en del fylleri har helgen till största del varit lugn. Natten till söndagen omhändertogs ungefär sju personer, på grund av berusning. Några misshandelsanmälningar har även inkommit, men polisen anser ändå att helgen har varit lugn.

Totalt har 44 400 åskådare deltagit i helgens motorfest i norra Värmland. Det betyder att den förra toppnoteringen 39 800, som sattes i fjol, passeras med drygt 5 000.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.