2016-05-19 21:05

2016-05-20 14:01

100 000 kronor till Emelys kamp mot cancern

TORSBY: Succéinsamling

Tårar av sorg och glädje. Artister som spelade inför en fullsatt salong. Galan i Torsby till förmån för Emely Olssons kamp mot cancern blev en succé.

I måndags berättade NWT om den 31-åriga tvåbarnsmamman Emely Olsson från Medskogen i norra Värmland som tillsammans med sambon Björn samt döttrarna Linnéa och Matilda kämpar mot cancer i bröst, lungor, lymfan och levern. På torsdagen arrangerades en musikgala till förmån för Emely i Torsby och tillsammans med två sedan tidigare startade insamlingar i Sverige och Norge har nu över 100 000 kronor samlats in.

Överväldigad

Pengarna ska ge Emely möjlighet till en alternativ behandling mot cancern som av svenska läkare bedömts obotlig.

– Jag är så totalt överväldigad. Det började med att min kusin startade en insamling bland släkt och närmaste vänner. Att så många människor som jag inte ens känner vill stötta mig och min familj i detta är så fantastiskt, säger Emely Olsson.

I måndags berättade NWT om den 31-åriga tvåbarnsmamman Emely Olsson från Medskogen i norra Värmland som tillsammans med sambon Björn samt döttrarna Linnéa och Matilda kämpar mot cancer i bröst, lungor, lymfan och levern. På torsdagen arrangerades en musikgala till förmån för Emely i Torsby och tillsammans med två sedan tidigare startade insamlingar i Sverige och Norge har nu över 100 000 kronor samlats in.

Överväldigad

Pengarna ska ge Emely möjlighet till en alternativ behandling mot cancern som av svenska läkare bedömts obotlig.

– Jag är så totalt överväldigad. Det började med att min kusin startade en insamling bland släkt och närmaste vänner. Att så många människor som jag inte ens känner vill stötta mig och min familj i detta är så fantastiskt, säger Emely Olsson.