2016-04-06 12:34

2016-04-06 12:34

Våryra med Ace Wilder och Amy Diamond

TORSBY: Två dagars festligheter i Torsby

Våryran i Torsby blir en dubbelt så stor folkfest. Under två dagar ska centrum livas upp rejält. Dragplåster är Ace Wilder och Amy Diamond.

Förra året lockade Sean Banan storpublik i Torsby centrum. Efter den succén ska Våryran nu bli ett tvådagarsarrangemang 6–7 maj.

– Det är viktigt att det händer roliga saker i Torsby. Vi tror och hoppas att det här ska locka såväl Torsbybor som en del tillresta, säger Eva-Lena Sahlström i arrangörsgruppen.

Våryran arrangeras i samarbete mellan Torsby Handel och Torsby kommun. Hela programmet är ännu inte klart, men det är bestämt att samtliga aktiviteter som arrangörerna står bakom ska vara gratis för alla.

– Till skillnad från den stora höstmarknaden så är det här ett arrangemang där enbart lokala handlare deltar. Vi hoppas att många föreningar också ska ta chansen att visa upp sina verksamheter under de två dagarna, säger Eva-Lena Sahlström.

Förra året lockade Sean Banan storpublik i Torsby centrum. Efter den succén ska Våryran nu bli ett tvådagarsarrangemang 6–7 maj.

– Det är viktigt att det händer roliga saker i Torsby. Vi tror och hoppas att det här ska locka såväl Torsbybor som en del tillresta, säger Eva-Lena Sahlström i arrangörsgruppen.

Våryran arrangeras i samarbete mellan Torsby Handel och Torsby kommun. Hela programmet är ännu inte klart, men det är bestämt att samtliga aktiviteter som arrangörerna står bakom ska vara gratis för alla.

– Till skillnad från den stora höstmarknaden så är det här ett arrangemang där enbart lokala handlare deltar. Vi hoppas att många föreningar också ska ta chansen att visa upp sina verksamheter under de två dagarna, säger Eva-Lena Sahlström.