2016-03-16 18:17

2016-03-16 18:18

Många ormskämt i butiken

BOGRANGEN: Inte till salu

– Vi får väl lite skämt inemellan som ”Har ni orm till salu?” och sånt, säger Ann-Britt Averborn i Bograngens lanthandel dagen efter fyndet av en kungsboa i en bananlåda.

Det var hennes kollegor som hittade ormen på tisdagskvällen, en halvmeterlång kungsboa. Det väckte förstås reaktioner hos innehavaren Elinor Syvertsen och hennes medarbetare när de gjorde den annorlunda upptäckten.

Kommentarer från kunderna lät inte vänta på sig under onsdagsförmiddagen. Skämtlynnet var på topp trots att det makabra fyndet blev till en skräckblandad upplevelse för personalen. Nu var ju dessbättre inte ormen vid liv och den ligger nu förvarad i frysen i väntan på att den ska hämtas under torsdagen och transporteras till Naturhistoriska riksmuseet i Göteborg.

Det var hennes kollegor som hittade ormen på tisdagskvällen, en halvmeterlång kungsboa. Det väckte förstås reaktioner hos innehavaren Elinor Syvertsen och hennes medarbetare när de gjorde den annorlunda upptäckten.

Kommentarer från kunderna lät inte vänta på sig under onsdagsförmiddagen. Skämtlynnet var på topp trots att det makabra fyndet blev till en skräckblandad upplevelse för personalen. Nu var ju dessbättre inte ormen vid liv och den ligger nu förvarad i frysen i väntan på att den ska hämtas under torsdagen och transporteras till Naturhistoriska riksmuseet i Göteborg.