2016-03-08 16:13

2016-03-08 16:13

Sen ankomst blev rättssak

TORSBY

En dag i oktober förra året kom en 17-årig yngling för sent till en lektion på Stjerneskolan.

Det kom till en ordväxling som slutade med att 17-åringen tog tag i lärarens kläder och dessutom hotade döda honom.

Tilltaget polisanmäldes och 17-åringen åtalades för både misshandel och två fall av olaga hot. Nu har domen fallit. 17-åringen fälls för ett fall av olaga hot men frias i övrigt. Straffet blir ungdomsvård.

Det kom till en ordväxling som slutade med att 17-åringen tog tag i lärarens kläder och dessutom hotade döda honom.

Tilltaget polisanmäldes och 17-åringen åtalades för både misshandel och två fall av olaga hot. Nu har domen fallit. 17-åringen fälls för ett fall av olaga hot men frias i övrigt. Straffet blir ungdomsvård.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.