2016-03-08 13:20

2016-03-08 13:20

Inga nya idrottsutbildningar

TORSBY

Moderaternas Gustav Olsson ville se en satsning på handikappidrott och partikollegan Mikael Persson föreslog ett crosskartgymnasium.

Kommunstyrelsens förslag till svar på de två motionerna innebär att det inte blir några sådana satsningar just nu. Däremot ser man positivt på förslagen och de kan bli aktuella att förverkligas i framtiden. Fullmäktige ska senare godkänna de föreslagna motionssvaren.

Kommunstyrelsens förslag till svar på de två motionerna innebär att det inte blir några sådana satsningar just nu. Däremot ser man positivt på förslagen och de kan bli aktuella att förverkligas i framtiden. Fullmäktige ska senare godkänna de föreslagna motionssvaren.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.