2016-01-28 13:33

2016-01-28 13:33

Misstänkt kvinnomisshandlare släpptes

TORSBY

Den man som misstänks för att ha misshandlat sin fru samt för att ha hållit henne och deras barn inlåsta i ett rum på ett asylboende i Torsby kommun försattes på fri fot under onsdagen.

Åklagare Pia Hammar ansåg det som osannolikt att domstolen skulle besluta om häktning baserat på de bevis som hittills framkommit i ärendet. Mannen som är i 40-års åldern anhölls i söndags och är fortsatt misstänkt, förundersökningen pågår. Mannen har belagts med kontaktförbud gentemot hustrun.

Åklagare Pia Hammar ansåg det som osannolikt att domstolen skulle besluta om häktning baserat på de bevis som hittills framkommit i ärendet. Mannen som är i 40-års åldern anhölls i söndags och är fortsatt misstänkt, förundersökningen pågår. Mannen har belagts med kontaktförbud gentemot hustrun.