2016-01-16 17:10

2016-01-16 17:10

Nu är julen slut

TORSBY: Stora och små dansade glatt

Nu är julen slut även i Torsby. På lördagen samlades ett barn med föräldrar för att dansa kring granen i Oleby Folkets hus.

Håkan Lindh, Ann-Katrin Järåsen och Gösta Bredsberg underhöll från scenen och gav instruktioner till de klassiska danslåtar som små grodorna, karusellen och räven raskar över isen.

– Dans kring granen hör ju jultraditionen till. Det är väldigt tacksamt med ett sådant här arrangemang när det är så kallt som det är ute. Att det dessutom är gratis är extra bra, det är många som har det knapert i slutet på januari, sa Thomas Halstensson som besökte dansen med sonen Cion och dottern Zaga.

Dansen i Oleby, liksom den som förra helgen hölls i Sysslebäck, arrangerades av Socialdemokraterna, Kommunal, LO-facken och ABF i norra Värmland.

Håkan Lindh, Ann-Katrin Järåsen och Gösta Bredsberg underhöll från scenen och gav instruktioner till de klassiska danslåtar som små grodorna, karusellen och räven raskar över isen.

– Dans kring granen hör ju jultraditionen till. Det är väldigt tacksamt med ett sådant här arrangemang när det är så kallt som det är ute. Att det dessutom är gratis är extra bra, det är många som har det knapert i slutet på januari, sa Thomas Halstensson som besökte dansen med sonen Cion och dottern Zaga.

Dansen i Oleby, liksom den som förra helgen hölls i Sysslebäck, arrangerades av Socialdemokraterna, Kommunal, LO-facken och ABF i norra Värmland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.