2016-01-15 16:21

2016-01-15 16:21

Invigning av gym

TORSBY

Klockan 12 på lördagen invigs det nya gymmet 60 grader nord vid skidtunneln i Torsby.

Entreprenörerna Sarah Steen och Jenny Skilberg kommer bland annat att satsa på träning för gravida kvinnor och nyblivna mammor, något som de blir först med i norra Värmland. Gymmet kommer också att erbjuda funktionell träning i form av fria vikter och kroppsegna rörelser. Torsbys kommunalråd Ann-Katrin Järåsen kommer att finnas på plats för att inviga det nya gymmet.

Entreprenörerna Sarah Steen och Jenny Skilberg kommer bland annat att satsa på träning för gravida kvinnor och nyblivna mammor, något som de blir först med i norra Värmland. Gymmet kommer också att erbjuda funktionell träning i form av fria vikter och kroppsegna rörelser. Torsbys kommunalråd Ann-Katrin Järåsen kommer att finnas på plats för att inviga det nya gymmet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.