2016-01-15 12:13

2016-01-15 12:13

Dammbygge polisanmält

TORSBY

Ett dammbygge vid Sirsjön har hamnat på Åklagarmyndighetens bord efter en polisanmälan om misstänkt otillåten miljöverksamhet.

Länsstyrelsen har varit på platsen och konstaterat att det utförts grävarbeten och anlagts en dammkonstruktion. Åtgärder som är tillståndspliktiga men att det i det här fallet inte ens är gjort en anmälan till tillsynsmyndigheten länsstyrelsen.

 

Länsstyrelsen har varit på platsen och konstaterat att det utförts grävarbeten och anlagts en dammkonstruktion. Åtgärder som är tillståndspliktiga men att det i det här fallet inte ens är gjort en anmälan till tillsynsmyndigheten länsstyrelsen.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.