2015-11-20 14:28

2015-11-20 14:29

Tonårsflicka åtalas för rån

SYSSLEBÄCK

För snart tre veckor sedan utsattes Konsumbutiken i Sysslebäck för ett knivrån.

På fredagen häktades den misstänkta rånaren, en 19-årig kvinna som har anknytning till Värmland men är skriven på en adress i Södermanland. Kvinnan hotade kassörskan med en förskärare och kunde på så sätt slita åt sig pengar ur kassaapparaten. På väg ut från butiken passade hon, enligt åklagaren, på att ta en hundralapp från en EU-migrant som satt där och tiggde. Kvinnan greps samma dag helt odramatiskt sedan vittnen, som följt efter, pekat ut henne för tillkallad polis.

På fredagen häktades den misstänkta rånaren, en 19-årig kvinna som har anknytning till Värmland men är skriven på en adress i Södermanland. Kvinnan hotade kassörskan med en förskärare och kunde på så sätt slita åt sig pengar ur kassaapparaten. På väg ut från butiken passade hon, enligt åklagaren, på att ta en hundralapp från en EU-migrant som satt där och tiggde. Kvinnan greps samma dag helt odramatiskt sedan vittnen, som följt efter, pekat ut henne för tillkallad polis.