2015-10-27 11:24

2015-10-27 11:24

Protestmarsch för brandstation

TORSBY

På torsdagsförmiddagen beslutar miljö- bygg- och räddningsnämnden om detaljbudgeten för 2016.

Inför mötet har personalen vid brandstationen i Vitsand, som enligt ett tidigare beslut ska göras om till ett räddningsvärn, gjort en skrivelse riktad till politikerna. Klockan 18 på torsdagskvällen planerar personalen från räddningstjänsten i Vitsand att genomföra en protestmarsch genom Torsby centrum där även andra som är missnöjda med beslutet är välkomna att delta.

Inför mötet har personalen vid brandstationen i Vitsand, som enligt ett tidigare beslut ska göras om till ett räddningsvärn, gjort en skrivelse riktad till politikerna. Klockan 18 på torsdagskvällen planerar personalen från räddningstjänsten i Vitsand att genomföra en protestmarsch genom Torsby centrum där även andra som är missnöjda med beslutet är välkomna att delta.