2015-10-06 06:34

2015-10-06 06:34

Nytt apoteksinbrott i Likenäs

LIKENÄS

Sent på måndagskvällen utsattes apoteket i Likenäs för ett inbrott. Det var andra gången på tre veckor som några bröt sig in och stal mediciner.

- Både apoteket i Likenäs och i Torsby har varit utsatt för liknande inbrott tidigare och vi tror att vi har ganska bra koll på vilka som ligger bakom det här, säger Christer Magnusson, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Under gårdagens inbrott sparkades entrédörren in och sedan stals en hittills okänd mängd mediciner.

- Både apoteket i Likenäs och i Torsby har varit utsatt för liknande inbrott tidigare och vi tror att vi har ganska bra koll på vilka som ligger bakom det här, säger Christer Magnusson, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Under gårdagens inbrott sparkades entrédörren in och sedan stals en hittills okänd mängd mediciner.