2015-09-28 10:43

2015-09-28 10:45

Gala för flyktingar och integration

TORSBY

Lena Rattfelt och Jenny Skilberg har engagerat sig starkt i den pågående flyktingkrisen.
På tisdagen arrangerar de en lokal galakväll på biografen Stjärnan i Torsby.

Genom initiativet Torsby Tillsammans har Lena Rattfelt och Jenny Skilberg uppmanat andra företagare i Torsby att skänka pengar till FN:s flyktingorgan UNHCR. Nu ska än fler engageras i flyktingkrisen. På tisdagen arrangeras en gala- och integrationskväll på biografen Stjärnan med Jon Kleppenes och Fredrik Lilja från Top Cats som konferencierer. TV4:s gala Hela Sverige Skramlar kommer att visas på bioduken.

– Vi tror inte att integration sker från talarstolen i riksdagen utan att det bästa vi kan göra är att se till att människor får mötas i verkliga livet, säger Jenny Skilberg.

Genom initiativet Torsby Tillsammans har Lena Rattfelt och Jenny Skilberg uppmanat andra företagare i Torsby att skänka pengar till FN:s flyktingorgan UNHCR. Nu ska än fler engageras i flyktingkrisen. På tisdagen arrangeras en gala- och integrationskväll på biografen Stjärnan med Jon Kleppenes och Fredrik Lilja från Top Cats som konferencierer. TV4:s gala Hela Sverige Skramlar kommer att visas på bioduken.

– Vi tror inte att integration sker från talarstolen i riksdagen utan att det bästa vi kan göra är att se till att människor får mötas i verkliga livet, säger Jenny Skilberg.