2015-09-24 09:54

2015-09-24 09:54

115000 kronor till idrottande barn i Branäs

BRANÄS

Branäs Fritidscenter ger 115 000 kronor i form av stipendier till barn- och ungdomsverksamhet.

65 000 kronor är pantpengar från insamlade burkar och PET-flaskor och 50 000 kommer från Branäs Skidanläggning.

– Vi inspireras av de miljömässiga och sociala vinsterna från samarbetet med Pantamera och ökar antalet pantställen inför kommande säsong. Förutom att renhållningen underlättas och gästerna på ett enkelt sätt kan vara med och bidra till ökad hållbarhet känns det mycket roligt att ha möjlighet att främja barn- och ungdomsverksamhet. De positiva effekterna är så stora att vi dessutom lägger till egna pengar. Totalt 115000 kronor gör stor skillnad i glesbygden, säger Martin Sturmhoefel, platschef på Branäs Fritidscenter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

65 000 kronor är pantpengar från insamlade burkar och PET-flaskor och 50 000 kommer från Branäs Skidanläggning.

– Vi inspireras av de miljömässiga och sociala vinsterna från samarbetet med Pantamera och ökar antalet pantställen inför kommande säsong. Förutom att renhållningen underlättas och gästerna på ett enkelt sätt kan vara med och bidra till ökad hållbarhet känns det mycket roligt att ha möjlighet att främja barn- och ungdomsverksamhet. De positiva effekterna är så stora att vi dessutom lägger till egna pengar. Totalt 115000 kronor gör stor skillnad i glesbygden, säger Martin Sturmhoefel, platschef på Branäs Fritidscenter.