2015-06-03 14:13

2015-06-03 14:13

Nostalgifest i dagarna tre

TORSBY: Rock, bilar och mc-tävling

Torsby laddar för en tre dagar lång nostalgifest. Med start på fredag ska rock'n'roll, tjusiga bilar, gamla foton och en mc-tävling locka tusentals besökare.

Festligheterna startar med en rockkväll i Graneviksparken på fredag då bland andra Brolle står på scenen. Torsby American Car Club (TACC) som arrangerar nostalgidagarna i samarbete med Lonesome Drifters och Västanviks AIF fyller 40 år i år. Vilket kommer att uppmärksammas genom en utställning under familjedagen på lördagen.

– De som vill ställa ut sina bilar bör komma tidigt. Särskilt om vädret blir bra. Det är nog många som är sugna på att visa vad de haft för sig i garaget under vintern, säger Ulf Persson i Lonesome Drifters.

Under lördagen visas också en fotoutställning av Torsbygruppen på Facebook. När parken stänger väntar stor cruising innan portarna öppnar på nytt och bland andra Top Cats tar plats på scenen. På söndagen arrangeras en stor tävling för veteranmotorcyklar i Åshagshöjden.

Festligheterna startar med en rockkväll i Graneviksparken på fredag då bland andra Brolle står på scenen. Torsby American Car Club (TACC) som arrangerar nostalgidagarna i samarbete med Lonesome Drifters och Västanviks AIF fyller 40 år i år. Vilket kommer att uppmärksammas genom en utställning under familjedagen på lördagen.

– De som vill ställa ut sina bilar bör komma tidigt. Särskilt om vädret blir bra. Det är nog många som är sugna på att visa vad de haft för sig i garaget under vintern, säger Ulf Persson i Lonesome Drifters.

Under lördagen visas också en fotoutställning av Torsbygruppen på Facebook. När parken stänger väntar stor cruising innan portarna öppnar på nytt och bland andra Top Cats tar plats på scenen. På söndagen arrangeras en stor tävling för veteranmotorcyklar i Åshagshöjden.