2015-05-10 11:25

2015-05-10 11:25

Emma Dahlström prisades

TORSBY: Årets Rotarystipendiat

Världens bästa slopestylåkare; Emma Dahlström från Torsby, är årets Rotarystipendiat. Priset delades ut i samband med ett idrottscafé på biblioteket i onsdags.

Emma Dahlström har en fantastisk säsong bakom sig. Hon vann X-Games, en tävling som ofta nämns som extremsportens OS. Den framgång följde hon upp med seger i den totala världscupen. Dessa bedrifter tillsammans med femteplatsen på OS i Sotji utgjorde delar av motiveringen till valet av stipendiat, som avslutades med följande mening:

”En god ambassadör för svensk idrott och inte minst för sin hembygd.”

Emma Dahlström belönades med diplom, blommor och 3 000 kronor. Priserna överlämnades av Rotarys president i Torsby Lena Öberg.

Emma Dahlström har en fantastisk säsong bakom sig. Hon vann X-Games, en tävling som ofta nämns som extremsportens OS. Den framgång följde hon upp med seger i den totala världscupen. Dessa bedrifter tillsammans med femteplatsen på OS i Sotji utgjorde delar av motiveringen till valet av stipendiat, som avslutades med följande mening:

”En god ambassadör för svensk idrott och inte minst för sin hembygd.”

Emma Dahlström belönades med diplom, blommor och 3 000 kronor. Priserna överlämnades av Rotarys president i Torsby Lena Öberg.