2015-05-07 13:01

2015-05-07 13:01

Räddningstjänsten uppvaktade brandhjälte

TORSBY: Släckte brand i flerfamiljshus

Sex minuter innan räddningstjänsten var på plats hade Sami Kanat, som driver Hotell Björnidet i Torsby, släckt branden i fasaden på grannfastigheten.

Händelsen ägde rum 16 april i år och branden hade kunnat sluta riktigt illa då det dels handlade om ett äldre trähus och var blåsigt. På torsdagen uppvaktades Sami med blommor och plakett från räddningschef Per Maltesson.

– Du gjorde en väldigt bra insats. Vi behöver fler som du, sa räddningschefen.

Händelsen ägde rum 16 april i år och branden hade kunnat sluta riktigt illa då det dels handlade om ett äldre trähus och var blåsigt. På torsdagen uppvaktades Sami med blommor och plakett från räddningschef Per Maltesson.

– Du gjorde en väldigt bra insats. Vi behöver fler som du, sa räddningschefen.