2015-02-06 06:27

2015-02-06 06:27

Jaktstuga brann ner till grunden

TORSBY

En jaktstuga i skogarna utanför Torsby brann i natt ner till grunden. Polisen har ingen misstanke om brott.

–  Det rör sig om en mindre jaktstuga eller barack som det varit totalbrand i. Det fanns inga spår av människor runt stugan så vi kan utesluta att någon var inne i stugan när branden startade. Vi kan också utesluta att branden var anlagd. Förmodligen är det något med elen i stugan som gått snett, säger Eva Högfeldt, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Fanns det någon spridningsrisk till andra byggnader?

– Nej, det här stugan låg väldigt ensligt till och Räddningstjänsten var tvungen att ploga en liten väg först för att komma fram, säger Högfeldt.

–  Det rör sig om en mindre jaktstuga eller barack som det varit totalbrand i. Det fanns inga spår av människor runt stugan så vi kan utesluta att någon var inne i stugan när branden startade. Vi kan också utesluta att branden var anlagd. Förmodligen är det något med elen i stugan som gått snett, säger Eva Högfeldt, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Fanns det någon spridningsrisk till andra byggnader?

– Nej, det här stugan låg väldigt ensligt till och Räddningstjänsten var tvungen att ploga en liten väg först för att komma fram, säger Högfeldt.