2009-05-19 11:51

2015-04-13 08:34

Brand vid fabrik i Torsby

TORSBY

Ett filter till en skärmaskin för plåt på Vest AB i Torsby började brinna strax efter klockan halv elva på tisdagen.

De 19 anställda kunde utan bekymmer utrymma lokalen. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden och ingen kom till skada. Vad som orsakat branden är okänt. Platschef Christer Hedlund säger att man bytte alla filter så sent som i vintras och att de är tillverkade för att klara värme. Vest AB tillverkar parkmöbler till offentlig miljö.

De 19 anställda kunde utan bekymmer utrymma lokalen. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden och ingen kom till skada. Vad som orsakat branden är okänt. Platschef Christer Hedlund säger att man bytte alla filter så sent som i vintras och att de är tillverkade för att klara värme. Vest AB tillverkar parkmöbler till offentlig miljö.

Till händelsekartan