2015-09-28 14:18

2015-09-28 14:18

SVT sänder prinsdopet trots allt

SVERIGE/VÄRLDEN

SVT har omprövat sitt tidigare beslut att inte direktsända prins Nicolas dop den 11 oktober. 

– Många i publiken har hört av sig till oss och varit besvikna. Vi har lyssnat på dem och kommit fram till att vi kan göra en fin och högtidlig men något mindre omfattande sändning från ceremonin. Det känns bra att kunna möta det här önskemålet, säger Clara Mannheimer, programbeställare av kultur och evenemang på SVT.

Dopet förrättas i Drottningholms slottskyrka och SVT direktsänder dopceremonin i kyrkan. Dopet sänds i SVT1 söndag 11 oktober.

– Många i publiken har hört av sig till oss och varit besvikna. Vi har lyssnat på dem och kommit fram till att vi kan göra en fin och högtidlig men något mindre omfattande sändning från ceremonin. Det känns bra att kunna möta det här önskemålet, säger Clara Mannheimer, programbeställare av kultur och evenemang på SVT.

Dopet förrättas i Drottningholms slottskyrka och SVT direktsänder dopceremonin i kyrkan. Dopet sänds i SVT1 söndag 11 oktober.