2015-08-02 21:29

2015-08-02 21:29

Värmländska brandmän firade Pride

Stockholm: Pride

Karlstads brandmän var med och släckte fördomar i helgen.

Förra veckan var det Pride-firandet i Säffle och den här veckan var det Stockholms tur.

Flera värmländska brandmän fanns på platsi huvudstaden. I ett pressmeddelande skriver räddningstjänsten i Karlstadregionen: "MSB kommer även i år att vara med på Stockholm Pride. Det är ett sätt för oss att visa att vi är en myndighet som aktivt tar ställning mot diskriminering och för likabehandling".

Nu är Pride Stockholm slut för i år och nästa vecka går stafettpinnen över till Malmö, där Pride-veckan avslutas på lördag med en parad.

Förra veckan var det Pride-firandet i Säffle och den här veckan var det Stockholms tur.

Flera värmländska brandmän fanns på platsi huvudstaden. I ett pressmeddelande skriver räddningstjänsten i Karlstadregionen: "MSB kommer även i år att vara med på Stockholm Pride. Det är ett sätt för oss att visa att vi är en myndighet som aktivt tar ställning mot diskriminering och för likabehandling".

Nu är Pride Stockholm slut för i år och nästa vecka går stafettpinnen över till Malmö, där Pride-veckan avslutas på lördag med en parad.