2017-12-06 14:27

2017-12-06 14:27

Premiär i Sverigecupen för Strid

SUNNE: 33:a som bäst

Under helgen körde Gabriel Strid de två första av totalt tio deltävlingar i Sverigecupen Volkswagen cup.

I lördags var det sprint och där slutade Gabriel Strid, som är förstaårssenior, på 33:e plats, av de 106 som fullföljde loppet. I söndags avgjordes 15 kilometer klassisk stil och där gick Gabriel Strid i mål på 66:e plats, av de 113 som fullföljde loppet.

Nu återstår åtta deltävlingar. Den 5 januari avgörs tre stycken i Piteå, därefter väntar två deltävlingar i Ulricehamn den 3-4 februari och tre stycken i Örnsköldsvik 9–11 mars. I Örnsköldsvik bildar tävlingarna en minitour.

I lördags var det sprint och där slutade Gabriel Strid, som är förstaårssenior, på 33:e plats, av de 106 som fullföljde loppet. I söndags avgjordes 15 kilometer klassisk stil och där gick Gabriel Strid i mål på 66:e plats, av de 113 som fullföljde loppet.

Nu återstår åtta deltävlingar. Den 5 januari avgörs tre stycken i Piteå, därefter väntar två deltävlingar i Ulricehamn den 3-4 februari och tre stycken i Örnsköldsvik 9–11 mars. I Örnsköldsvik bildar tävlingarna en minitour.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.