2017-10-08 11:46

2017-10-08 11:46

Fyra har spelat i Värmlandslaget

SUNNE

I fredagens FB berättade vi att Emma Nordsäter och Ida Pennerborn tagits ut till Värmlandslaget i innebandy som spelar SM i Umeå i januari, 2018.

Samt att Sunne IBK tidigare haft tre spelare som spelat i Värmlandslaget. Det stämmer inte, de är fyra. Den fjärde är Sanna Eriksson och de övriga vi nämnde är Joel Fallberg, Johan Grönkvist och Alva Ek. Där har vi alla fyra. Vi beklagar att det inte blev rätt från början.

Samt att Sunne IBK tidigare haft tre spelare som spelat i Värmlandslaget. Det stämmer inte, de är fyra. Den fjärde är Sanna Eriksson och de övriga vi nämnde är Joel Fallberg, Johan Grönkvist och Alva Ek. Där har vi alla fyra. Vi beklagar att det inte blev rätt från början.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.