2017-05-15 17:05

2017-05-15 17:05

Mardrömsstart fällde IFK Sunne

FOTBOLL: Division 3 västra Svealand

IFK Sunne hade en svår uppgift när man mötte serieledande Nora på bortaplan i helgen. Hemmalaget vann med 3–1, men Sunne gjorde en bra match.
– Vi stod upp bra mot dem större delen av matchen, säger assisterande tränaren David Uvenclir.

Nora tog ledningen redan efter 3 minuter. Efter 16 minuter dubblade hemmalaget ledningen och 2–0 stod sig till halvtidsvilan.

– Vi mötte ett riktigt bra, spelförande lag. De är rörliga och har ett starkt mittfält. Men vi kom in i matchen efter ett tag och hade två riktigt bra lägen i slutet av första halvlek, berättar David Uvenclir.

I andra halvlek var spelet jämnare även om Nora förde spelet. I den 66:e minuten reducerade Linus Carlbäck efter en hörna. Efter dryga 80 minuter fick IFK en ny hörna efter vilken Nora kontrade in 3–1. IFK Sunne har nu tre poäng efter fyra matcher och ligger trea från slutet.

– Jag är inte orolig. Vi spelar bra och får vi bara marginalerna med oss ska det bli seger redan i nästa match, mot Franke, hoppas David Uvenclir.

Nora tog ledningen redan efter 3 minuter. Efter 16 minuter dubblade hemmalaget ledningen och 2–0 stod sig till halvtidsvilan.

– Vi mötte ett riktigt bra, spelförande lag. De är rörliga och har ett starkt mittfält. Men vi kom in i matchen efter ett tag och hade två riktigt bra lägen i slutet av första halvlek, berättar David Uvenclir.

I andra halvlek var spelet jämnare även om Nora förde spelet. I den 66:e minuten reducerade Linus Carlbäck efter en hörna. Efter dryga 80 minuter fick IFK en ny hörna efter vilken Nora kontrade in 3–1. IFK Sunne har nu tre poäng efter fyra matcher och ligger trea från slutet.

– Jag är inte orolig. Vi spelar bra och får vi bara marginalerna med oss ska det bli seger redan i nästa match, mot Franke, hoppas David Uvenclir.