2016-09-26 13:45

2016-09-26 13:45

Serier avslutades

FOTBOLL: Damerna först och sist i tabellen

Flera serier avslutades under helgen. Bland annat damernas division två, där ÄFF sedan tidigare är klara seriesegrare.

Ämterviksdamerna avslutade serien med att spela 1–1 borta mot Torsby under helgen. I division tre vann Eda över Lysviksdamerna med 7–0 och Lysvik kommer därmed att sluta sist i tabellen. De har en match kvar att spela.

I herrarnas division 5 spelade Rottneros 2–2, borta mot Örnen i säsongens allra sista match. De slutade sjua i serien. I division sex spelade Bjälverud 0–0 mot Ekshärad medan Emtarna förlorade med 1–3 mot Fensbol. De slutade sjua respektive femma i serien. I sjuan spelades två derbyn. Ämterviks FF U förlorade med 0–1 mot Gettjärn, medan Lysviks IF vann med 3–1 mot Emtarna U. En omgång återstår.

Ämterviksdamerna avslutade serien med att spela 1–1 borta mot Torsby under helgen. I division tre vann Eda över Lysviksdamerna med 7–0 och Lysvik kommer därmed att sluta sist i tabellen. De har en match kvar att spela.

I herrarnas division 5 spelade Rottneros 2–2, borta mot Örnen i säsongens allra sista match. De slutade sjua i serien. I division sex spelade Bjälverud 0–0 mot Ekshärad medan Emtarna förlorade med 1–3 mot Fensbol. De slutade sjua respektive femma i serien. I sjuan spelades två derbyn. Ämterviks FF U förlorade med 0–1 mot Gettjärn, medan Lysviks IF vann med 3–1 mot Emtarna U. En omgång återstår.